Aceology het masker sensatie uit Australië nu exclusief verkrijgbaar bij Fallachi beauty

Fallachi beauty - 2022 - Blog - Aceology maskers

Aceology het masker sensatie uit Australië nu exclusief verkrijgbaar bij Fallachi beauty

Aceology: must-have maskers voor thuis

Met trots kunnen wij zeggen dat Aceology nu exclusief bij ons verkrijgbaar is. Met innovatieve gezichtmaskers en beautytools heeft Aceology de schoonheidsindustrie met storm betreden. Instagram is er dol op met #acetime en met samenwerkingen met onder andere Khloe Kardashian, The Ellen Show en Adison Rae gaat de hype onverminderd door.

Het Aceology team gaat de hele wereld over om het perfecte masker te vinden voor een onberispelijke huid. Met sterke invloeden uit de Koreaanse schoonheidswereld en ondersteuning uit tientallen jaren huidverzorgingsonderzoek doen de maskers wat ze beloven. Doordrenkt met bewezen technologieën, krachtige ingrediënten en een dubbele portie onmiddellijke stralende resultaten en voordelen op de lange termijn.

Maskers met de kracht van eenvoud

Veel schoonheidsproducten bevatten ingewikkelde instructies om op de juiste manier te gebruiken. Bij Aceology zoeken ze bij alles naar eenvoud. De gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te snappen maskers en hulpmiddelen vereenvoudigen je huidverzorgingsroutine om maximaal te laten genieten van je me-time. 

Aceology beautytools voor de complete spa-ervaring

Naast de heerlijke maskers is er ook een beautytools lijn van Aceology. De beautytools richten zich op de spierstructuur en de voordelen die daaruit behaald kunnen worden. Met de beautytools masseer je niet alleen de resterende serums van de maskersdieper in de vele lagen van je huid maar beïnvloed je ook je eigen mindfullness op een positieve manier, laat je de spanningen los en herstel je de veerkracht in je huid. Geef je gezichtsspieren een weefsel een heerlijke massage en laat je huid gelift en stralend achter.