Actie behandeling van de maand oktober

Fallachi beauty - 2020 - Blog - Maandactie Oktober

Actie behandeling van de maand oktober

Ben jij al klaar voor de herfst?

Dit is hét moment om aan je huid te gaan werken. De zon heeft de afgelopen periode zichtbare en onzichtbare schade aangericht aan je huid.

Daarom zetten we deze maand de behandelingen die gericht zijn op acne in de spotlight. Waarom? Omdat we na de zomer vaak een verergering van acne zien. De zon verdikt de huid, waardoor meer talg zich ophoopt en wanneer de zon niet meer zoveel schijnt worden deze verstoppingen puistjes. Daarom gaan we hier dus extra aandacht op richten. Daarom hebben wij deze maand gekozen voor een actie behandeling met de Venus Glow!

Wat kun je verwachten van deze behandeling?

Een natuurlijke en pijnloze behandeling voor de aanpak van een onzuivere huid. Vergrote poriën en een overmatige talgproductie worden hiermee behandelt. Wij maken gebruik van de Venus Glow die een diepe reiniging geeft dankzij de meest nieuwe 3D techniek. De behandeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Hoe ziet de behandeling er uit?
  1. We beginnen met een intake en huidscan met onze Observe 520
  2. Dan volgt er een reiniging van de huid
  3. De Venus Glow behandeling
  4. Een Balancing masker om de huid in balans te brengen
  5. En we sluiten af met een moisturizer
Wat is het resultaat?

Deze behandeling met de Venus Glow biedt direct een zichtbare verbetering op voor jouw huid en kan in kuurvorm ook de gezondheid van de huid verbeteren. Na de behandeling heb je direct een stralende huid, oneffenheden zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd, optimalisatie van de hydratatie en een gecontroleerde talgproductie en poriestructuur.

Wat kost deze behandeling?

Deze maand krijg je bij de behandeling een GRATIS HydroPeptide cleanser van 50ml*. 

  • Een volledige gezichtsbehandeling voor €120,-
  • Een volledige gezichts- en halsbehandeling voor €150,-

*Zo lang de voorraad strekt