Alpha-H: The Acid Authority uit Australië

Fallachi beauty - Blog - Alpha-H

Alpha-H: The Acid Authority uit Australië

Alpha-H werd in 1995 opgericht door Michelle Doherty, een huidtherapeut uit Australië. Doherty was gefrustreerd door het gebrek aan effectieve huidverzorgingsproducten op de markt die geschikt waren voor mensen met acne en andere huidproblemen. Om deze reden begon ze haar eigen huidverzorgingsproducten te ontwikkelen, die zich richtten op het gebruik van alfahydroxyzuren (AHA’s) en andere actieve ingrediënten om de huid te verbeteren.
 
In de loop der jaren is Alpha-H uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, dat wordt verkocht in meer dan 25 landen over de hele wereld. Het merk is bekend geworden om zijn innovatieve gebruik van AHA’s, evenals andere actieve ingrediënten zoals retinol en vitamine C, om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken.
 

De voordelen van Alpha-H

  • Effectieve ingrediënten: Alpha-H maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en vitamine C om een ​​breed scala aan huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, rimpels, hyperpigmentatie en rosacea.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Alle producten van Alpha-H zijn ontwikkeld met behulp van wetenschappelijke onderzoeken en tests, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je producten van hoge kwaliteit krijgt die effectief zijn.
  • Geschikt voor alle huidtypen: Alpha-H biedt producten die geschikt zijn voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het merk heeft ook producten voor zowel mannen als vrouwen.

Het 3-fasen stappenplan

Om de beste aanpak voor jouw huid te creëren en te bepalen wat jouw huid op dat moment nodig heeft werken wij tijdens onze behandelingen met een 3 fase stappenplan om het beste resultaat te bereiken.

  • Fase 1 – Aansterken
  • Fase 2 – Aanpakken
  • Fase 3 – Anticiperen

Het is daarnaast ook zeer toegankelijk voor onze jongere klanten. Bij Fallachi beauty bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid om op vergoeding gebruik te maken van onze acne behandelingen doormiddel van onze Anbos gecertificeerde specialisten. Binnen onze Alpha-H aanbod hebben wij hiervoor speciale behandelingen die uitermate geschikt zijn om deze huidproblemen aan te pakken.

Onze behandelingen

Ontdek welke Alpha-H behandeling bij jou past

Benieuwd wat Alpha-H voor jou kan doen? Boek dan nu jouw GRATIS HUIDINTAKE met huidscan. Dan kijken wij welke behandeling het beste bij jouw huid past.

 

De beste producten

  1. Liquid Gold: Dit is het iconische product van Alpha-H en het heeft een cultstatus bereikt in de huidverzorgingswereld. Het is een glycolzuurbehandeling die helpt bij het exfoliëren van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de textuur en teint van de huid.

  2. Vitamin B Serum: Dit serum is ontworpen om de huid te kalmeren, te hydrateren en te beschermen. Het bevat niacinamide (vitamine B3), dat helpt bij het verminderen van roodheid, ontstekingen en hyperpigmentatie. Het is ook rijk aan hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en de elasticiteit verbetert.

  3. Protection Plus Daily SPF50+: Dit is een hydraterende dagcrème met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. Het bevat een unieke combinatie van zinkoxide en titaniumdioxide, die de huid beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Daarnaast bevat het product vitamine E en peptiden die de huid helpen te beschermen tegen schade door vrije radicalen en huidveroudering. Het is een perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Alpha-H voor jou

Alpha-H is een merk dat niet te missen is als je op zoek bent naar hoogwaardige huidverzorgingsproducten die werken. Het merk heeft een geschiedenis van meer dan 25 jaar en is opgericht door een voormalige beautytherapeut die de kracht van glycolzuur ontdekte. De producten van Alpha-H zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën en ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypen. Als je nog niet bekend bent met Alpha-H, raden we je zeker aan om hun top 3 producten te proberen: Liquid Gold, Vitamin B Serum en Protection Plus Daily SPF50+. Met deze producten geef je jouw huid de verzorging die het verdient!