Geef je huid de oppepper die het verdient met de Skin Boost treatment behandeling

Fallachi beauty - 2020 - Blog - Skinboost Treatment

Geef je huid de oppepper die het verdient met de Skin Boost treatment behandeling

Aan het einde van de zomer of wanneer je veel in de zon bent geweest kan het zijn dat je huid droger aanvoelt en dat je onbewust pigmentvlekken hebt ontwikkeld. Om dit tegen te gaan hebben wij een speciale Skin Boost treatment behandeling samengesteld om je huid optimaal te verzorgen en hydrateren. De behandeling bestaat uit:

 1. Een dubbele reiniging die wordt aangepast op basis van jouw huidtype:
  • De eerste peeling bestaat uit vitamine c kristallen.
  • De tweede peeling is een Blueberry Peel. Deze kalmeert en hydrateert de huid intens en is daardoor perfect na de warme zomerdagen.
 2. Vervolgens worden de onzuiverheden verwijdert.
 3. Gevold door een ontspannende massage met de Soothing Balm, deze werkt kalmerend en bevat peptiden die de huidverbetering stimuleren.
 4. Nu de Pollipeptide masker. Dit masker bevat collageen en kalmerende peptiden die ervoor zorgen dat je huid weer een mooie glow krijgt.
 5. Ook de ogen worden behandeld met de oogcrème; Vital Eyes. Deze crème zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen wordt gevoed en donkere kringen en fijne lijntjes worden aangepakt.
 6. Dan wordt de serum; Lumapro-C aangebracht. Deze verheldert de huid en pakt de pigmentatie en hersteld de beschadiging die is ontstaan in de huid door de zon aan.
 7. Als laatste wordt er een moisturizer met SPF aangebracht.

De Skin Boost treatment behandeling duurt 60 minuten en is nu te boeken voor slechts €75,-