Ontdek Compagnie de Provence

Fallachi beauty - 2020 - Blog - Compagnie de Provence

Ontdek Compagnie de Provence

Graag laten we jullie kennis maken met ons nieuwste merk; La Compagnie de Provence.

Het verhaal van Compagnie de Provence begint in 1990, wanneer twee vrienden uit Marseille besluiten om het paradepaardje van de streek, de Marseille-zeep, nieuw leven in te blazen.

Deze vierkante handzeep is 100% natuurlijk en bestaat enkel uit plantaardige oliën, zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen. Dit duurzame en veelzijdige kubuszeepje zette de Provence in de 17e eeuw op de kaart, maar werd verdrongen door de opkomst van geparfumeerde zepen en industriële reinigingsproducten.

De mannen achter Compagnie de Provence namen zich voor om dit icoon in een nieuw, hedendaags jasje te steken. In 1999 introduceerde het merk de traditionele Marseille-zeep in vloeibare vorm in een strakke, glazen dispenser: het innovatieve antwoord op de consumptiegewoonten van deze tijd.

Inmiddels bestaat de collectie uit een rijke reeks verzorgingsproducten waarbij Franse traditionele know-how hand-in-hand gaat met een stedelijke, moderne stijl. De authentieke receptuur van de traditionele Marseille-zeep wordt in alle gevallen strak gevolgd, met als resultaat: heerlijke producten die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook hypoallergeen, antiseptisch en antibacterieel zijn.

Aangezien we in deze tijden onze handen vaak moeten wassen is het natuurlijk heel fijn om dit met een goed product te doen. Benieuwd geworden naar Compagnie de Provence? Kom langs in onze salon om alle geuren te ervaren en testen.