SkinPen micro-needling: ontdek de kracht voor een stralende en jeugdige huid

Ontdek de kracht van SkinPen micro-needling voor een stralende, jeugdige huid. Verminder fijne lijntjes, rimpels, acne-littekens en hyperpigmentatie. Verbeter uw zelfvertrouwen en welzijn.

SkinPen micro-needling: ontdek de kracht voor een stralende en jeugdige huid

Micro-needling is een populaire cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. Het is een techniek waarbij kleine naalden worden gebruikt om microscopische gaatjes in de huid te maken, waardoor de huid wordt gestimuleerd om te genezen en te vernieuwen. Een van de meest effectieve methoden van micro-needling is de SkinPen, een FDA-goedgekeurd apparaat dat wordt gebruikt door professionals over de hele wereld.

Hoe werkt het?

De SkinPen is een apparaat dat een serie micro-naalden gebruikt om gaatjes te maken in de bovenste laag van de huid. Deze gaatjes zijn zo klein dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog, maar groot genoeg om de huid te stimuleren om te genezen en nieuwe huidcellen aan te maken. Dit proces staat bekend als “micro-trauma” en leidt tot een verhoogde productie van collageen en elastine in de huid. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, terwijl elastine helpt bij het behoud van de huidtint en textuur.

Wat zijn de voordelen van micro-needling met de SkinPen?

 • Verbetert de textuur en de teint van de huid.
 • Verkleint de poriën en verbetert de elasticiteit van de huid.
 • Verzacht rimpels en fijne lijntjes.
 • Verbetert de verschijning van acne-littekens en andere littekens.
 • Verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten.
 • Minimaliseert hyperpigmentatie.

Hoe ziet een behandeling met de SkinPen eruit?

Voordat de behandeling begint, wordt de huid gereinigd en voorbereid. Vervolgens wordt er een verdovende crème aangebracht om eventuele pijn of ongemak te verminderen. Het apparaat wordt dan over de huid bewogen, waarbij de micro-naalden zachtjes op en neer worden bewogen om de gaatjes te maken. De behandeling duurt meestal tussen de 45 en 75 minuten, afhankelijk van de grootte van het behandelgebied.

Na de behandeling kan de huid er enigszins rood en gezwollen uitzien, maar deze reacties zouden binnen enkele dagen moeten verdwijnen. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en geen make-up aan te brengen gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Het is ook aanbevolen om te wachten met sporten of zware inspanningen gedurende 24 uur na de behandeling.

Hoe vaak moet de behandeling worden uitgevoerd?

De frequentie van de behandelingen hangt af van de individuele huidconditie en het gewenste resultaat. Over het algemeen worden de behandelingen om de vier tot zes weken uitgevoerd. Voor de meeste klanten zijn vier tot zes behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Waarom kiezen voor SkinPen?

Micro-needling met de SkinPen is een effectieve en veilige manier om de huid te verbeteren en te verjongen. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne-littekens en hyperpigmentatie. Bovendien kan het de textuur, teint en elasticiteit van de huid verbeteren en de opname van huidverzorgingsproducten verhogen.

Over het algemeen kan micro-needling met de SkinPen een geweldige optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om hun huid te verbeteren en te verjongen. Door te kiezen voor deze behandeling kun je een stralende en jeugdige huid krijgen en jouw zelfvertrouwen en welzijn verbeteren. Raadpleeg altijd een van onze specialistes om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw huidtype en -conditie en om jou te helpen de beste resultaten te bereiken.

Behandelingen en prijzen

 • Intake SkinPen micro-needling €50,-

  45 min - Samen bepalen wij of micro-needling met de SkinPen geschikt is voor jouw huid en leggen wij uit wat het voor jouw huid kan betekenen. Is jouw huid hiervoor geschikt en ga je over tot een behandeling dan ontvang je de intake kosten als korting op jouw eerste behandeling.

 • Intake SkinPen micro-needling en 1e behandeling €195

  75 min - Na de intake gaan wij direct aan de slag met de eerste behandeling. Na de behandeling ontvang je twee nazorg-producten (inbegrepen) voor thuis om de huid optimaal te laten herstellen.

 • Losse SkinPen micro-needling behandeling €195

  45 min - Al een intake gehad en wil je een SkinPen micro-needling behandeling inplannen. Kies dan voor deze behandeling. De kosten van de intake worden verrekend na de behandeling.

 • SkinPen micro-needling i.c.m. een Dermalux MD behandeling €230

  De SkinPen micro-needling behandeling wordt opgevolgd door een Dermalux MD behandeling om de direct te kalmeren doormiddel van lichttherapie.

 • SkinPen kuur - 3 behandelingen €525,- i.p.v. €585,-

  Na iedere behandeling activeert de SkinPen een huidvernieuwingsproces. Wanneer dit iedere 4 weken wordt herhaald zal er zichtbare huidverbetering optreden. Om deze reden adviseren wij de behandeling in kuurvorm te ondergaan.

 • SkinPen kuur - 6 behandelingen €900,- i.p.v. €1170,-

  Na iedere behandeling activeert de SkinPen een huidvernieuwingsproces. Wanneer dit iedere 4 weken wordt herhaald zal er zichtbare huidverbetering optreden. Om deze reden adviseren wij de behandeling in kuurvorm te ondergaan.