Venus Glow voor een stralende huid

Fallachi beauty - 2020 - Blog - Venus Glow

Venus Glow voor een stralende huid

Maak kennis met de Hydrodermabrasie behandeling; Venus Glow™!

Drie vooruitstrevende technologieën samengevoegd in één behandeling voor de diepste poriën reiniging voor direct resultaat vanaf de eerste behandeling. Maak kennis met Venus Glow™.

De combinatie van het vacuüm, de roterende tip en de twee ultrafijne jetstralen reinigen de huid tot in de diepte en pakken verstopte poriën direct aan. Het vacuüm zuigt de huid voorzichtig in de tip van de applicator om de poriën te openen en zo de onzuiverheden te verwijderen. Door het vacuüm wordt de lokale bloedcirculatie verhoogd en de verspreiding van voedingsstoffen uit de bloedbaan vergroot. Daarnaast stimuleert het de vernieuwing van de huidcellen. De Venus Glow™ biedt direct een zichtbare verbetering van de huid en kan in kuurvorm de gezondheid van de huid verder verbeteren.

Het resultaat na een Venus Glow™ behandeling?

  • Duidelijk zichtbare heldere en stralende huid
  • Verbeterde huidelasticiteit
  • Verminderde oneffenheden
  • Gehydrateerde huid
  • Beter gecontroleerde talgproductie
  • Schone poriën

De Venus Glow™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen, geeft direct resultaat, reinigt de huid grondig en diep en is bovenal pijnloos. Behandelingen beginnen vanaf €87,-

Vraag vandaag nog een Venus Glow™ behandeling aan. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via een van de mogelijkheden op onze contactpagina.