Vind je natuurlijke glow met Pixi

Fallachi beauty - 2021 - Blogs - Vind je natuurlijke glow met Pixi

Vind je natuurlijke glow met Pixi

In het drukke hedendaagse leven hebben wij helaas niet elke dag de tijd om onze beautyroutine te doen. Speciaal voor jullie hebben wij in onze salon het merk Pixi toegevoegd. Het cosmeticamerk is opgericht door de Zweedse visagiste Petra Strand en bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Favoriete producten van fans wereldwijd zijn onder andere de Pixi Glow Tonix en de Pixi Hydrating Milky Mist.

Tekst gaat verder onder de video

Bij Pixi vind je betaalbare producten voor zowel een mooie huid als een prachtige make-up look en geeft je een frisse, natuurlijke glow. Hun missie is dan ook de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw naar voren te halen en ervoor te zorgen dat je eruit ziet als jezelf, maar dan nét een beetje beter. Daarnaast zijn ook alle Pixi producten cruelty-free en bestaat het assortiment voor 90% uit vegan producten. De overige 10% kan bijenwas en/of honing bevatten.

Pixi producten zijn met voorkeur geschikt voor jongeren en voor elk budget zodat het voor iedereen betaalbaar is en blijft. De producten zijn daarnaast geschikt voor verschillende huidtypen of je nu een droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid hebt er is altijd een product van Pixi dat bij je past. Niet zeker welk product je kunt gebruiken of nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Speciale Hello Glow Pixi behandeling

Om de introductie van Pixi in ons salon te vieren hebben wij speciaal voor jullie een facial behandeling samengesteld met Pixi producten. Na de behandeling loop jij weg uit onze salon met de wereldbekende Instagram Pixi Glow. De behandeling is uitermate geschikt voor de jongere huiden tot 30 jaar en is als volgt opgebouwd:

  1. Reiniging
  2. Dieptereiniging
  3. Uitzuiveren
  4. Masker
  5. Naverzorging
  6. Huidadvies

De Hello Glow Pixi behandeling duurt 45 minuten en kost slechts €55,-. Boek direct via onderstaande knop.

Deel deze post


has been added to your cart.
Afrekenen