Vitamine C als balanshersteller voor de huid

Vitamine C hersteld de balans van je huid tijdens de winter

Vitamine C als balanshersteller voor de huid

Ben jij al bekend met de voordelen van vitamine C? Tijdens de wintermaanden is het onmisbaar in je dagelijkse verzorgingsroutine. De winter zorgt ervoor dat je huid wat meer uit balans kan raken, daarom zul je merken dat je huid in de winter vaak andere producten nodig heeft. Het is daarom de musthave voor dit seizoen.

Vitamine C gebruiken in je winterse huidverzorgingsroutine

Huidverzorging in de winter kan lastig zijn. Misschien merk je dat je huid wat meer nodig heeft en kan daardoor uit balans zijn. Dermatologen en huidexperts zijn het erover eens dat het opnemen van vitamine C in jouw routine deel uitmaakt van een alomvattende benadering van zowel preventie als correctie. De voordelen zijn onder meer:

  • Corrigeert de huid
  • Herstelt de huidbarrière
  • Krachtig antioxidant
  • Werkt als een collageen booster en beschermer
  • Herstelt UV-schade in de huid
  • Verheldert de huid

De meest ideale concentratie in een product is 10 tot 20%. Er is aangetoond dat het een collageen stimulerend voordeel heeft en hoe meer collageen de huid bevat hoe gezonder deze is en hoe meer hydratatie de huid kan vasthouden.

Onze vitamine C tips voor een gezonde huid tijdens de winter

  1. Meng 3 druppels van het Firma-bright serum dagelijks door je dagcrème en je hebt een perfecte combinatie voor de wintermaanden.
  2. Gebruik het Radiance masker 1 x per week om aan je pigment te werken
  3. Boek een Pigment facial bij 1 van onze specialisten. Tijdens deze behandeling werken we met een vitamine C masker dat een booster voor je huid geeft.

Uitgelichte vitamine C producten


is toegevoegd aan uw winkelwagen
Afrekenen