Anbos huidbehandelingen

Anbos gecertificeerd voor specialistische gezichtsbehandelingen

Sommige gezichtsbehandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit hangt van je zorgverzekering af. Om te kunnen declareren zul je aanvullend verzekerd moeten zijn. Zorgverzekeraars vergoeden in vaak de gedeeltelijke of volledige behandeling. Check je polis voor de specifieke voorwaarden. 

Omdat de polisvoorwaarden aan veranderingen onderhevig zijn verwijzen we je voor meer informatie door naar independer.

Verder goed om te weten: Fallachi is aangesloten bij de ANBOS en onze behandelaars hebben diplomeringen, certificeringen en een AGB-code.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig om een behandeling vergoed te krijgen vanuit de zorgverzekering?

Omdat wij aangesloten zijn bij de ANBOS beschikken wij over een ABG-code. Dit houdt in dat een doorverwijzing niet nodig is om een behandeling bij ons af te nemen, tenzij de zorgverkering hier na vraagt.

Fallachi beauty Anbos aangesloten

Welke behandelingen komen in aanmerking voor declaratie en vergoeding door de zorgverzekering? 

Je bent aanvullend verzekerd voor acne therapie of camouflagetherapie. 
Je hebt de indicaties voor deze behandelingen (acne, acne littekens, hyperpigmentatie.)Je hebt een scan laten doen bij ons en de specialiste heeft geconstateerd dat er gerelateerde klachten zijn.

 

Hoe gaat het declareren in zijn werk?

Na de behandeling betaal jij het bedrag en wij sturen jouw per direct een digitale factuur die jij dan ook direct in kunt dienen bij je zorgverzekeraar. Dit kan digitaal of per post. Je zult dan binnen enkele dagen het bedrag op je rekening gestort krijgen.

 

Behandeling boeken*

Wil je een behandeling boeken en kom je voor de eerste keer? Plan dan eerst een GRATIS HUIDINTAKE in of een FIRST TIME FACIAL dan gaan we samen kijken welke behandeling het beste bij je past en of je in aanmerking komt voor de vergoedingen of neem telefonisch contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

*De behandelingen die vergoed worden zijn uitsluitend te boeken bij onze specialistes Eline & Luna.