Over ons

Over ons

Bij Fallachi Beauty kun je niet alleen terecht voor de beste & mooiste behandelingen, maar ook voor al je resultaatgerichte, exclusieve skincare & parfum

Sfeerimpressie Fallachi beauty behandeling Venus Glow
Sfeerimpressie van de behandelkamers bij Fallachi beauty

Maak kennis met Fallachi beauty. Onze beautysalon staat voor luxe en comfort. Je kunt rekenen op deskundigheid, service en persoonlijke aandacht.

Door middel van cursussen & opleidingen zorgen wij ervoor altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. We geloven dat de verzorging van de huid een luxe ervaring moet zijn in combinatie met een ontspannen wellness beleving.

Sfeerimpressie Fallachi beauty salon

Ons verhaal

2020 - Eindhoven

De deuren van Fallachi beauty opende in mei 2020 op het Trudoplein in Eindhoven om samen met onze klanten te werken aan een gezonde en stralende huid.

Dit doen wij door te beginnen met een gedetailleerde huidscan aan de hand van de Observ 520. Daarnaast proberen wij het probleem van de huid te herleiden naar de oorzaak en deze te voorkomen in plaats van te genezen. Door goed te kijken en te luisteren naar jou kunnen wij een advies op maat geven, waardoor jouw huid weer gaat stralen als nooit tevoren.

Ook bieden we een totaal behandelpakket aan dat ervoor zorgt dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd. Ons concept biedt zowel behandelingen voor dames en heren aan en geven je een moment van rust en ontspanning in het hectische stadsleven.

- Tot snel bij Fallachi beauty

Ons team

Fallachi beauty - 2022 - Team - Eline

Eline

Specialist
Fallachi beauty - 2022 - Team - Luna

Luna

Specialist

Onze Producten

We werken met de beste merken en hechten veel waarde aan ingrediënten, wetenschappelijke studies en hoe een product wordt ontwikkeld. Onze producten zijn dermatologisch getest, natuurlijk en de veiligheid van onze producten zijn altijd gegarandeerd. Daarnaast zijn al onze producten vrij van:
  • Micro-plastics
  • Parabenen
  • Minerale oliën
  • Siliconen
  • Ftalaten en chemische stoffen
  • En is een groot deel van onze producten Vegan en Ecocert gecertificeerd

- Dat is onze belofte

Sfeerimpressie Fallachi beauty - Onze belofte

Onze filesofie

Natuurlijk

We streven er naar een 100% natuurlijk producten assortiment aan te bieden. Samen streven wij naar een eerlijke en duurzame wereld.

Dierproefvrij

Tot onze spijt worden er nog steeds producten getest op dieren. Wees gerust al onze producten zijn vrij van dierproeven.

Professioneel

Wetenschappelijk onderbouwde klinische studies die zorgen voor resultaatgerichte behandelingen en met professionele trainingen blijft ons team up-to- date.

Niet schadelijk

Dermatologisch getest en veilig. Wij geven om de welzijn van jou en ons team. Hierop doen wij geen compromis.

Gepersonaliseerde beleving

Elke persoon is uniek net als jij. Geniet daarom bij ons van een gepersonaliseerde behandeling en fantastische ervaring.

Met liefde

Ons team is gepassioneerd en heeft een grote liefde voor het vak. Wij delen graag onze liefde met jou. Kom langs en ervaar het zelf.