Prachtige nagels dankzij The GelBottle inc. lijn

Fallachi beauty - 2020 - Blog - The Gelbottle

Prachtige nagels dankzij The GelBottle inc. lijn

We krijgen vaak de vraag of we gellak en/of manicure behandelingen doen. Natuurlijk hebben wij gehoor gegeven aan jullie wensen. Hierdoor hebben wij besloten om research te doen naar een merk waarmee we deze behandelingen kunnen uitvoeren.

We hebben goed gekeken naar wat voor ons en voor onze klanten belangrijk is. Wij stellen hoge eisen aan de producten waar we mee werken.

Eindelijk kunnen we het jullie vertellen. Wij hebben gekozen voor het merk The GelBottle inc. Wij hebben gekozen voor het merk omdat:

  • Is op geen enkele manier getest op dieren
  • Volledig vegan
  • Hoge concentratie kleur
  • Krimpt niet en heeft een zeer kleine kans op scheuren
  • Easy soak in 15 minuten
  • Nieuwste technologie BIAB nagels

De tekst gaat verder onder de video

Wat is BIAB?

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het is een gel die flexibel en verstevigend werkt en waarmee wij prachtig egale nagels kunnen creëren. Daarnaast voedt het de nagel die na verloop van tijd steviger maar vooral gezonder wordt. BIAB is met uitstek geschikt voor mensen met poreuze, dunne nagels en/of nagelbijters.

Na een BIAB behandeling kun je het beste de eerste 24 uur zoveel mogelijk hitte vermijden zoals heet water of de sauna. Was je handen af als je in contact komt met chemicaliën zoals chloor of zonnebrandcrème.

We hebben verschillende behandelingen samengesteld voor al jullie wensen. Het is vanaf nu ook mogelijk om bij je pedicure een gelpaint aan te brengen.